Enxampen dos lladres amagats darrera un llit del domicili on van entrar a robar a Portbou

Es volien endur colònia, prismàtics, joies i un obrecartes

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 8 d’octubre dos homes de 22 anys, de nacionalitat algeriana i amb domicili a Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior d’habitatge.

El passat dissabte, pels volts de les 01:00 hores, els mossos van rebre l’avís d’un robatori amb força en un domicili de l’Avinguda França de la població de Portbou (Alt Empordà).

La patrulla va constatar que els lladres havien trencat el cadenat d’una tanca de ferro i que la porta d’accés al domicili estava forçada amb el pany a terra. Poc després, els agents van sentir sorolls que provenien d’una de les habitacions i quan van entrar hi van trobar dues persones amagades darrere d’un llit.

En el moment de la seva detenció, els homes duien a sobre uns prismàtics, un obrecartes, joies diverses i una colònia. Els agents van comprovar que aquests objectes els acabaven de sostreure de l’interior de la casa.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el dia 8 d’octubre, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.