Un caçador dispara contra un càmping a Tordera i perfora el matalàs d'una parella

Els Agents Rurals i la Policia Local investiguen el cas

Ensurt al càmping Tordera Park just en el llindar entre el Maresme i la Costa Brava quan el passat diumenge al matí un caçador va disparar contra les instal·lacions, perforant la paret d'un bungalou i el matalàs d'una parella que en aquells moments dormien al damunt segons ha avançat TV3.

Arran de la denúncia presentada per la família que ocupava el bungalou, la Policia Local de Tordera i els Agents Rurals busquen l'autor del tret. Els responsables del càmping exigeixen que un cas similar no pugui tornar a passar. L'Ajuntament ha tramès l'informe policial a la Generalitat, que en té les competències, per prendre mesures.

L'Àlex Gonzalo, el propietari del bungalou afectat pel tret, ha explicat a "Els matins de TV3" que feia segons que s'havia llevat del llit quan va sentir un tret. El projectil va travessar el matalàs mentre la seva dona encara hi dormia. Un parell de metres més enllà hi ha l'habitació ondormien els dos fills.

El càmping està situat al costat d'un vedat de caça i els Agents Rurals han confirmat que diumenge s'hi feia una batuda de porcs senglars autoritzada, al trobar-se en plena temporada de caça menor.