Localitzat el boletaire de 71 anys desaparegut ahir a Maçanet de la Selva

Està rebent assistència del SEM mentre el GRAE munta un dispositiu per extreure'l

El veí de Maçanet de la Selva de 71 anys desaparegut ahir mentre va sortir a buscar bolets ha estat localitzat pels voltants de dos quarts de nou de deu d'avui segons ha informat el cos de Bombers de la Generalitat.

La seva dona va trucar ahir cap a les deu de la nit per alertar que havia marxat sol a buscar bolets i no havia tornat a casa. L'home, que té la salut delicada, és veí de la urbanització Els Pantans de Montbarbat. Se'l va estar buscant fins entrada la matinada. A les tres de la nit, l'operatiu es va suspendre per reprendre's a primera hora del matí d'avui.

A la recerca hi han participat Bombers, mossos, agents rurals i policies locals, que han pentinat les zones rurals no només de Maçanet de la Selva sinó també d'altres municipis de la rodalia (com Hostalric, Breda, Sant Celoni i Tordera).

Finalment, l'equip de recerca va començar ahir intentant localitzar el seu cotxe com a punt de referència per iniciar l'operatiu des d'allà. Gairebé 24 hores més tard l'han trobat prop del vehicle i està rebent assistència per part del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) mentre el Grup d'Actuacions Especials (GRAE) està muntant un dispositiu per extreure'l.