Ripoll reclama una reunió amb Trànsit per posar fi les llargues cues de vehicles els diumenges

Durant les Festes de la Mercè es van registrar caravanes a la C-17 i la N-260

Després dels episodis de llargues cues i situació d’embús i de coll d’ampolla que s’han produït a Ripoll els darrers diumenges, l’Ajuntament de Ripoll s’ha posat en contacte amb el Servei Català de Trànsit per reiterar la petició d’una reunió amb el seu nou director, Ramon Lamiel. L’objectiu és buscar solucions a aquesta situació per millorar el benestar dels veïns del municipi.

De fet, coincidint amb el cap de setmana de les Festes de la Mercè, quan el volum de vehicles que el diumenge tronaven cap a l’àrea metropolitana era considerable, des de Trànsit no es permetia passar pel centre de la vila. Això va provocar llargues cues a la variant que enllaça la C-17 amb la N-260, en les quals també s’hi veien implicats habitants de Ripoll i rodalies que havien de fer tot aquest recorregut.

El consistori espera trobar solucions a aquesta realitat que es percep quan hi ha molta gent de segona residència que torna cap a la ciutat, i per això es torna a demanar la reunió amb Lamiel que fins avui no s'ha acordat cap data.