El 'vacunòdrom' al Palau de Fires de Girona tanca i Salut es focalitza ara en la població reticent

Habiliten un espai a la seu de la Generalitat per subministrar segones dosis pendents

El 'vacunòdrom' ubicat des del 19 d'abril al Palau de Fires de Girona ja està desmantellat i Salut ha habilitat un espai a la seu de la Generalitat per subministrar segones dosis pendents.

La subdirectora general de Coordinació de Salut Pública a Girona, Lluïsa Mas, ha recordat que el punt de vacunació massiva es va obrir per la necessitat de poder subministrar el vaccí al gruix de la població però ara, quan ja s'han subministrat més d'un milió de dosis al conjunt de la demarcació, cal fer un "canvi d'estratègia" per convèncer la població "reticent".

Sobretot, els no vacunats d'entre 20 i 35 anys, el segment d'edat amb cobertures més baixes. "No hem acabat, la vacunació continua amb aquests matisos i encara ha de durar", ha dit Mas. Durant aquests mesos, han subministrat unes 300.000 vacunes des del Palau de Fires de Girona.

Segons ha explicat Mas, representen la meitat dels vaccins administrats a la ciutat de Girona i entre un 25 i un 35% al conjunt de la demarcació: "Són unes molt bones dades, ha estat un punt de vacunació realment important".