El PSC de Girona acusa el consistori de ''passivitat'' en referència al botellot a la Devesa

Bea Esporrín assenyala que l'espai va quedar en "condicions lamentables"

La regidora del PSC a l'Ajuntament de Girona, Bea Esporrín, ha retret al govern municipal format per JxCAT i ERC que "restin importància" al botellot que es va fer dijous passat a la Devesa i que va deixar l’espai en unes "condicions lamentables".

Esporrín ha assegurat que “es van produir actes incívics i en general una situació que no és desitjable i això hauria de ser un problema per a l’Ajuntament”. El grup municipal assegura estar perplex davant d’un govern que "aprova ordenances restrictives d’una banda i disculpa comportaments que no respecten aquestes ordenances de l’altra".

La socialista ha lamentat “la passivitat municipal davant una situació de consum d’alcohol a la via pública per part de menors, pintades a arbres, bancs i la caseta del Rellotge -que és un  Bé d'Interès Cultural-, les condicions de brutícia en què es va deixar l’espai i també el fet que es vulneressin les indicacions del Procicat en relació a la prevenció de la pandèmia, que indiquen que no es permet el consum ni d'aliments ni de begudes en grup a l'espai públic”.

A més, la regidora ha recordat que tant Salvem la Devesa com els Naturalistes de Girona han trobat que la situació al parc gironí va ser "totalment indesitjable i perjudicial per a l’entorn". Davant d’això, des del PSC reclamen de l’Ajuntament “una major prevenció d’aquesta mena de situacions per a futures dates festives, sobretot tenint en compte que ens aproximem a les festes de Sant Narcís”.

Per Esporrín, “es tracta d’una llista de problemes que no són menors i que haurien de preocupar l’Ajuntament de la ciutat i no pas portar-lo a dir que podria haver estat pitjor”.