Denunciat un motorista per excés de velocitat i circular sense matrícula ni carnet al Baix Empordà

El van enxampar conduint a 165 km/h i 145 km/h

Els Mossos d’Esquadra van denunciar administrativament el 13 de setembre a Parlavà (Baix Empordà), un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’aquesta població, com a presumpte autor de dues infraccions relatives al trànsit per excés de velocitat i per no portar placa de matrícula.

Els fets van passar el migdia del 13 de setembre, just a les 12.30h, quan en el marc d’un control de velocitat una patrulla de trànsit va detectar una motocicleta circulant sense matrícula a 165 km/h per la GI-643, al punt quilomètric 6,9, sentit Serra de Daró (Baix Empordà).

Just al cap de deu minuts, a les 12.40h, van detectar aquesta mateixa motocicleta circulant sentit Parlavà a 145 km/h, en un tram de via on la velocitat permesa és de 80 km/h.

Els agents de trànsit van fer gestions per tal d’esbrinar qui conduïa aquella motocicleta que circulava sense matrícula i poder tramitar les corresponents infraccions.

Els mossos el van localitzar l’endemà dia 14 de setembre, a Parlavà, i se li van notificar les tres infraccions. A més, van verificar que al conductor li constava una suspensió del permís de conduir per pèrdua de punts, motiu pel qual van obrir diligències penals.