A presó un lladre que va atracar a punta de ganivet un repartidor de paquets a Figueres

Li va robar un patinet elèctric valorat en 500 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 9 de setembre, a Figueres (Alt Empordà), un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Llagosta (Vallès Oriental), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van tenir lloc la tarda del 8 de setembre quan un repartidor de paqueteria es trobava estacionat amb la seva furgoneta al carrer Ramon i Cajal de Figueres i un home, acompanyat d’un gos de raça perillosa, se li va apropar a través de la finestra de l’acompanyant.

Quan el treballador va baixar el vidre per a veure què volia, l’home li va demanar diners i el va amenaçar amb una navalla. De sobte, el lladre va obrir la porta de la furgoneta i es va endur el paquet més gran, que contenia un patinet elèctric valorat en 500 euros.

Davant aquests fets els mossos van obrir una investigació que va donar els seus fruits l’endemà mateix amb la detenció del presumpte autor. El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres l’11 de setembre, qui en va decretar el seu ingrés a presó.