Un Girona imparable intentarà posar les coses difícils al Barça B

Barcelonins i gironins tancaran l’any 2012 al Miniestadi, en un derbi marcat per la bona dinàmica de tots dos conjunts

Per mirar de plantar cara al Girona, Eusebio Sacristán recupera Grimaldo, que ahir mateix va rebre l’alta mèdica, un cop recuperat d’un esquinç al genoll. Tot i això, el de la Seca no podrà comptar amb Lombán, que és baixa per un trencament colateral del primer dit de la mà dreta, ni amb Lobato, que pateix molèsties al genoll esquerre. Dongou, que ha tornat a tenir molèsties de la lesió que ja el va apartar unes setmanes de l’equip, tampoc no ha entrat a la convocatòria per precaució.

Tanmateix, tot i les baixes esmentades, Sacristán podrà disposar de la columna vertebral del seu esquema i amb dos dels jugadors més destacats en aquest primer tram de competició: Gerard Deulofeu i Luis Alberto, que amb nou i vuit gols respectivament, han marcat les diferències.

El Girona, a marcar més d’un gol

“Hem parlat amb els jugadors que per guanyar aquest partit haurem de sortir al camp pensant que haurem de fer dos o tres gols com a mínim”. L’entrenador del Girona, Joan Francesc Ferrer Rubi, ho té clar. Cap equip ha mantingut a zero la porteria visitant del Mini i el més probable és que per derrotar el Barça B els gironins no en tinguin prou marcant només una vegada. Per això, Rubi creu que “guanyarà qui sigui més fort defensivament”.

L’entrenador no ha donat cap pista sobre l’alineació i, fins i tot, ha convocat tots els 21 jugadors que té disponibles, de manera que abans del partit n’haurà de descartar tres. Els lesionats Garmendia, Richy, Kitoko i Ariday són els únics que no viatjaran al Miniestadi, on hi haurà, segur, 530 aficionats del Girona. Són els que s’han apuntat a l’expedició que ha organitzat l’Associació de Voluntaris i les penyes del club.

La fitxa tècnica

Barça B: Oier; Patric, Sergi Gómez, Planas, Balliu o Grimaldo; Gus Ledes, Sergi Roberto, Rafinha; Deulofeu, Kiko Femenía, Luis Alberto.
Girona: Dani Mallo; Jose, Chus Herrero, Migue, David García; Tébar, Luso, Acuña, Felipe Sanchón; Jandro i Benja.
Àrbitre: Sureda Cuenca (comitè balear).
Hora: 16.00 hores (Canal+).
Estadi: Miniestadi.

Prèvia del partit cedida per: