Rubi vol 'posar la cirereta a aquest 2012'

Els blanc-i-vermells visiten demà el Miniestadi, on buscaran confirmar-se a la zona d'ascens directe

Joan Francesc Ferrer, Rubi, ha comparegut en roda de premsa aquest migdia a Montilivi convençut de veure demà un partit al qual "probablement guanyarà qui faci més gols". El tècnic creu que la data i hora fan d'aquest "un partit de màxima audiència", alhora que permeten un "gran ambient" i espera obtenir una victòria de mèrit contra un rival potent per posar d'aquesta manera "la cirereta al 2012". Precisament aquests factors han propiciat que uns 530 aficionats hagin aconseguit ja l'entrada per poder seguir el matx en directe. "Juguem per a l'afició i perquè la gent es senti identificada amb l'equip, seran 530 ànimes que segur que ens ajudaran" ha comentat l'entrenador. 

Rubi ha volgut remarcar en tot moment que els gironins han de jugar com ho vénen fent durant la temporada, sobretot  perquè "anar a veure passar la pilota seria perdre el partit". Pel que fa al rival, un F.C Barcelona B que es troba en la zona mitja-alta de la classificació en sisena posició, el tècnic blanc-i-vermell destaca per sobre de tot la seva idea d'implantar, de la mateixa manera que el primer equip, un "futbol total". Eusebio Sacristán, per la seva banda, no podrà comptar amb Lombán i Lobato, que ha quedat finalment fora del partit per unes molèsties al genoll esquerre. La situació, segons Rubi, beneficiaria els interessos gironins: "És una baixa important per ells, es tracta d'un jugador que havia sonat per jugar a primera amb el València". En la mateixa línia ha volgut remarcar el talent ofensiu del que disposa l'equip blaugrana assegurant que "Rafinha i Sergi Roberto són dos dels jugadors amb més perill, complementats per la velocitat de Deulofeu". A nivell tàctic, l'entrenador gironí diu que "és un partit per intentar prendre'ls la pilota, podem fer mal de moltes maneres però em d'anar amb la convicció de fer 2 gols com a mínim. Si guanyem al 'mini' se'ns obrirà un ventall grandiós" conclou. 

Per la seva part, el davanter natural de Barcelona, Felipe Sanchón, s'ha mostrat il·lusionat per tornar al Miniestadi i al club que el va veure madurar com a futbolista: "He passat 13 anys de la meva vida allà, va ser on vaig créixer". Amb tot, ha afirmat que una victòria abans de tancar l'any i en la posició de l'equip seria "espectacular" però sempre amb humilitat. "Es pot somniar, però tocant de peus a terra; el discurs és anar partit a partit, em de ser realistes" recorda. Per últim, cal esmentar que demà el Girona F.C ha fet oficial que es desplaçarà a la Ciutat Comtal amb els vint-i-un  jugadors disponibles per a Rubi, amb les úniques baixes per lesió de Garmendia, Kitoko, Ariday i Richy.