Quatre ferits, un d'ells greu, en un xoc entre tres vehicles a l'N-260,a Vilajuïga

El sinistre ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa

[ACTUALITZAT 13:30h] Tres vehicles han topat avui la matí a la N-260 al seu pas per Vilajuïga (Alt Empordà) obligant a tallar la carretera al seu pas pel punt quilomètric 23,4 i generant cues de fins a tres quilòmetres en cada sentit de la marxa segons informa el Servei Català de Trànsit.

L'avís s'ha donat a les 10:51h quan, per causes que encara es desconeixen, han topat frontalment dos vehicles i un tercer també ha xocat contra ells. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat que treballen per retirar els ocupants de l'interior dels vehicles. En aquests moments hi ha dues persones atrapades, una l'estan excarcerant i la darrera ja és fora.

Membres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) desplaçades al lloc han certificat que com a conseqüència de l'impacte, un home ha quedat ferit greu i se l'ha traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Dos homes més han quedat en estat menys greu i també han ingressat al centre gironí, mentre que a una dona que també ha estat afectada se l'ha traslladat a l'hospital de Figueres.