Detinguda una parella que portava dies robant a l'aparcament del Gran Jonquera

Se'ls han requisat sis maletes amb desenes d'objectes sostrets

La Policia Local de la Jonquera ha detingut una parella francesa sospitosa d'haver robat en diversos cotxes d'un aparcament d'uns grans magatzems de la localitat. Un dispositiu d'agents de paisà i uniformats ha permès la policia arrestar un home i una dona de 41 i 27 anys.

La investigació va començar fa uns dies arran de l'avís dels responsables de l''Outlet' Gran Jonquera que hi havia constants robatoris per part dels ocupants d'un vehicle. Tot i que les imatges quedaven enregistrades en les càmeres de seguretat, els sospitosos actuaven ràpid i això feia impossible poder-los atrapar. Operaven sempre de la mateixa manera: entraven a l'aparcament robaven violentament en alguns vehicles i fugien abans que se'ls pogués enxampar.

Un dispositiu combinat de la policia local amb agents de paisà i altres d'uniforme ha permès capturar els sospitosos aquest dissabte pels volts de les quatre de la tarda. Els agents han localitzat el cotxe i han trobat la parella amb una nena petita de tres anys al vehicle. A més, a dins del vehicle han localitzat sis maletes plenes d'objectes robats com roba o material electrònic, una dotzena de bosses de mà, diferents eines que utilitzaven per cometre els robatoris i diversos telèfons mòbils.

L'home ha quedat arrestat i la detenció de la mare ha quedat sense efecte, ja que havia de tenir cura de la petita, però ha quedat citada per passar demà a disposició judicial, quan s'espera que també hi passi l'home.