Cassà de la Selva es bolca amb la Marató i crea un llaç gegant amb taps de suro

Centenars de persones i infants han passat per la plaça de la Coma per col·locar els seus taps pintats

Durant la primera setmana de desembre, l'empresa Oller va repartir un total de 2.300 taps de suro - especials per a l'ocasió- als escolars de Cassà, a la gent gran de la residència geriàtrica municipal i al personal de l'empresa amb un fulletó informatiu on s'explicava la iniciativa.

La gran majoria dels 2.500 taps que s'han col·locat aquest diumenge han estat els taps de suro que els infants han pintat a casa seva i han volgut enganxar dins de l'immens llaç que s'ha instal·lat a la plaça de la Coma de Cassà de la Selva.  Per aquelles persones que no disposaven del tap i volien participar, al costat mateix del llaç hi havia una taula amb pintura i taps perquè els interessats dissenyessin els seus estils més originals i enganxessin els taps amb cola. Des de dos quarts de deu del matí i fins a les dues del migdia, centenars de persones han passat per la plaça de la Coma per mostrar el seu suport amb el motiu de la Marató d'enguany, la investigació oncològica.  

El llaç, que feia dos metres i mig d'ample per quatre de llarg, s'ha pogut omplir totalment i, a partir d'ara, es podrà veure a l'empresa Oller de Cassà de la Selva. Des d'aquesta firma, una de les membres de l'àmbit de comunicació de l'empresa, Raquel Ayach, ha ressaltat que van voler realitzar el llaç amb taps de suro per la tradició surera que hi ha al poble. "És una mostra de suport a la Marató i així engresquem a tots els ciutadans", ha explicat.  

Arreu de les comarques gironines s'han organitzat una multitud d'actes i activitats en motiu de la Marató de TV3 d'enguany tals com una marató d'humor al centre cívic de Sant Narcís o la 6a Marató de la ciutat de Girona que ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats tals com els Bombers de la Generalitat que han participat carregats amb els seus equips de treball.