Enxampen un traficant que venia cocaïna i marihuana en ple carrer a Platja d'Aro

La Policia Local ha instruït atestats per falsificació documental de vehicles i plaques

Una patrulla de paisà de la Policia Local de Platja d'Aro (Baix Empordà) va observar la matinada de divendres, pels voltants de dos quarts de dues, un intercanvi de cocaïna al carrer. Els agents van detenir l'home que havia venut dos embolcalls al client amb qui havia quedat. Es tracta d'un jove marroquí de 21 anys. Quan la policia va escorcollar-lo, a la part interior de la samarreta li van trobar diferents embolcalls d'estupefaents (cocaïna, marihuana) i un rotlle de bitllets (en total, 1.160 euros).

Durant la darrera setmana, la Policia Local de Castell-Platja d’Aro també ha instruït dos atestats penals per falsificació documental de vehicles i plaques de matrícula estrangeres. En el primer cas es va investigar una persona d’origen marroquí que portava unes plaques de matrícula belgues sense les corresponents mesures de seguretat.

Observant les plaques de matrícula i la documentació del vehicle es va comprovar que la persona havia falsificat les plaques de matrícula perquè les originals del vehicle eren temporals d'exportació i es trobaven caducades. El falsificador va donar-les l’aparença d'unes plaques ordinàries de Bèlgica per evitar que es descobrís que no disposaven de vigència per a circular.

En el segon cas es va detenir una persona d’origen belga que va falsificar la documentació del vehicle, ja que circulava amb un cotxe amb matrícula holandesa temporal. Quan els agents van efectuar les comprovacions pertinents es van adonar que les plaques de matrícula temporals estaven caducades des de l'any 2017 però el permís de circulació que presentava estava en vigor fins a finals d'agost d'aquest any. Un cop efectuades gestions amb els serveis policials de trànsit d'Holanda es van poder verificar les sospites dels agents actuants, ja que la documentació es trobava falsificada i el vehicle aturat en el control policial estava donat de baixa des de l'any 2017 a Holanda.