L'Ajuntament de Girona anuncia talls de trànsit a la ciutat degut a la 90a Volta Ciclista de Catalunya

Les afectacions tindran lloc el proper dimarts 23 de març durant bona part del dia

El proper dimarts 23 de març transcorrerà per la ciutat de Girona la segona etapa de la 90a Volta ciclista a Catalunya. Per aquest motiu es generaran algunes afectacions al trànsit que a continuació especifiquem:
 
Afectacions generals a la circulació de vehicles:
 
- De les 12:10h a les 12:25h es tallarà el carrer Salt i la carretera de santa Coloma.
- De les 12:30h a 13:30h quedaran tallats els carrers per on transcorrerà la cursa: passeig Olot (direcció centre Ciutat), carrer Agudes, carrer Santa Eugènia, avinguda Josep Tarradellas fins a la plaça Vila de Perpinyà i avinguda de França.
- Durant els talls, als sectors afectats de Santa Eugènia i Fontajau s’habilitaran creuaments pels carrers:
Montseny, al seu pas pel carrer Agudes.
Puigmal, al seu pas pel carrer Santa Eugènia.
Narcis Roca Farreras, al seu pas per l’avinguda Josep Tarradellas.
 
El pas d’aquesta cursa ciclista alterarà els recorreguts i les freqüències de les línies de Bus urbà L2 – L3 – L4- L5 i L6. Es recomana evitar l’ús del vehicle privat en desplaçaments per dins de la Ciutat entre les 12 del migdia i les 14 hores.
 
Afectacions a la circulació de vehicles al sector de Santa Eugènia:
 
- De les 12:30h a 13:30h quedaran tallats els carrers per on transcorrerà la cursa: passeig Olot (direcció centre Ciutat), carrer Agudes, carrer Santa Eugènia, avinguda Josep Tarradellas fins a la plaça Vila de Perpinyà.
- L’accés i sortida dels guals situats al llarg del recorregut seran tallats.
- Els carrers travessers al recorregut quedaran tallats a la circulació excepte per entrar i sortir dels guals afectats.
- La policia municipal habilitarà creuaments en el recorregut ciclista pel pas dels vehicles, als carrers:
Montseny, al seu pas pel carrer Agudes.
Puigmal, al seu pas pel carrer Santa Eugènia.
 
El pas d’aquesta cursa ciclista alterarà els recorreguts i les freqüències de les línies de Bus urbà L3 i L4.
 
Afectacions a la circulació de vehicles al sector de  Fontajau - Domeny – Germans Sabat  – Taialà
 
- De les 12:30h a 13:30h quedaran tallats els carrers per on transcorrerà la cursa: passeig Olot (direcció centre Ciutat), carrer Agudes, carrer Santa Eugènia, avinguda Josep Tarradellas fins a la plaça Vila de Perpinyà i avinguda de França.
- Els vehicles que hagin de circular entre els sectors de Fontajau afectats seran desviats pel carrer Narcis Roca Farreras:
 
Sentit Rambla Xavier Cugat cap a Gemans Sàbat – des de la Rambla Xavier Cugat, desviament pels carrers Antoni Varés Martinell, Narcís Roca Farreras, plaça de les tres Alzines, carrers Bosquet i Can Sunyer fins a la carretera de Taialà.
Sentit Germans Sàbat cap a Rambla Xavier Cugat des de la carretera de Sant Gregori, desviament carrer Can Sunyer, carrer Can Sopa, Narcís Roca i Farreras.
 
El pas d’aquesta cursa ciclista alterarà els recorreguts i les freqüències de les línies de Bus urbà: L2 (entre les 12:30 i les 14h para Puig d’en Roca anul·lada), L5 ( les parades anul·lades sentit Germans Sàbat son:Rambla Xavier Cugat  número 40, Ctra. Taialà, parada propera al centre Civic Ter. Les parades anul·lades sentit Centre Ciutat són: Rambla Xavier Cugat  número 35). L6 (de 12:30 a 14h, la L6 deixarà de circular per l’avinguda de França i la Rambla Xavier Cugat).