Un passatger dóna un cop de puny al maquinista d'un tren a Flaçà i li trenca la cella

L'agressor, un jove de 18 anys, va ser obligat a baixar a l'estació per provocar aldarulls dins el comboi

Els fets van tenir lloc aquest dijous al vespre al darrer dels trens que cobreix el trajecte complert entre Barcelona i Portbou. Aquest comboi surt cada dia a un quart de vuit de l'estació de Sants i acaba el recorregut a les deu de la nit, moment en què completa la darrera de les parades, a l'Alt Empordà.

Ahir, quan el tren acabava de sortir de Girona, un dels passatgers va començar a provocar aldarulls a l'interior del comboi. Es tractava d'un jove de 18 anys, Ramon S.E., veí de Girona. Arran dels crits que proferia el jove, i com que molestava la resta d'usuaris, el revisor va intervenir i li va manar que baixés del tren quan arribessin a Flaçà.

El noi, però, s'hi va resistir i, per això, el maquinista, un cop va arribar a l'estació, va baixar del tren per ajudar l'interventor. Va ser aleshores quan el jove va ventar-li un cop de puny a la cara i li va partir la cella.

Els fets van obligar a intervenir els vigilants de seguretat de l'estació i van provocar que el tren acumulés un retard d'una hora. El maquinista va necessitar rebre punts de sutura arran de la ferida que li va fer el jove.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va anar fins a Flaçà i va detenir el jove a la plaça que hi ha davant mateix de l'estació. El jove, a qui s'acusa d'un delicte de lesions, passarà a disposició judicial en les properes hores.