Troben quatre immigrants de Bangladesh dins la càrrega d'un camió a Garrigàs

El conductor del vehicle va sentir cops passada la frontera i es va aturar per donar l'alerta

Nova troballa d'immigrants a la càrrega d'un camió, en aquesta ocasió, a Garrigàs (Alt Empordà). Els fets van passar aquest dijous pels volts de les quatre de la tarda, a l'AP-7. Segons avança Ràdio Girona i ha confirmat aquest diari, el conductor del comboi, procedent d'Itàlia, va començar a sentir cops a la caixa del camió un cop passada la frontera.

Davant d'això, va decidir aturar-se a la benzinera d'una àrea de servei i, en obrir la càrrega, va descobrir quatre immigrants –dos d'ells menors- procedents de Bangladesh. Des de la benzinera van avisar el 112 i fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius de la Policia Nacional i dels Mossos d'Esquadra.

Els menors han passat a disposició de la DGAIA, que els traslladarà a un centre, i dels altres dos se n'ha fet càrrec la Policia Nacional, que és qui té competències en estrangeria.

El transportista, que està en llibertat, va declarar que desconeixia que dugués els immigrants a la càrrega i que segurament haurien pujat il·legalment a Itàlia.