Denunciat per circular amb dos nens dins el maleter per la C-260 a Castelló d'Empúries

L'infractor portava dos menors més als seients posteriors sense sistemes de retenció homologats

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un conductor que circulava per la C-260 a Castelló d'Empúries (Alt Empordà) amb el maleter del cotxe mig obert i dos nens a l'interior. El van atrapar durant un control de trànsit dinàmic en aquesta carretera, que entronca Figueres amb Roses. Els agents van veure les cames dels dos menors sobresortint del maleter i de seguida van fer aturar el vehicle.

El conduïa un francès de 43 anys. Al seient del copilot, hi anava una altra persona adulta. I als dos seients posteriors, hi havia dos menors més asseguts. En aquest cas, de 3 anys. Cap d'ells, això sí, portava un sistema de retenció homologat.

Per tot aquest rosari d'infraccions, els Mossos van denunciar el conductor francès i li van interposar sis sancions en base al Reglament General de Circulació. En concret, dues per circular amb menors sense sistemes de retenció, una per portar més persones que places tenia el vehicle, dues més per portar els dos nens a dins del maleter i, finalment, la darrera per conducció negligent. En total, l'import de les sancions ascendeix a 840 euros.

Els ocupants del vehicle estaven passant uns dies de vacances en un apartament que havien llogat a Roses. Després que els Mossos denunciessin el conductor, la persona que anava de copilot va fer diferents viatges fer portar els menors fins a l'apartament.