Llibertat provisional per a quatre lladres que havien entrat a robar a una casa de Corçà

Els detinguts, que no tenen antecedents, es van endur aparells electrònics i informàtics

Els mossos van deixar marxar els joves després de comissar preventivament l'aparell. Però en el moment en què la patrulla es dirigia a la comissaria a portar la tauleta van rebre l'avís d'un robatori a l'interior d'un domicili de la població de Corçà, propera a la Bisbal.

Quan es Mossos va contactar amb la víctima del robatori, els va descriure detalladament els aparells que coincidien plenament amb els objectes escorcollats. Els agents van localitzar de nou els joves, que estaven caminant per la zona comercial. Van anar fins el vehicle, que estava estacionat encara al mateix lloc, però els nois van assegurar que els objectes els havien traslladat a un altre vehicle propietat d'un dels identificats.

Els agents van detenir les quatre persones per un delicte de robatori amb força interior de domicili. Els detinguts, tres de nacionalitat espanyola i un hondureny, són Antonio M. R., de 32 anys i veí de Palafrugell, Domboo S. D., de 22 anys i veí de la Bisbal d'Empordà, Miguel Angel P. A., de 20 anys i veí de la Bisbal i Fabio Chayane E. F., de 22 anys i també veí de la Bisbal.

Els detinguts, tots ells sense antecedents, van passar el dia 2 de desembre a disposició del jutjat d¡instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs l'endemà mateix.