Denunciat penalment un conductor accidentat a Llagostera que quintuplicava la taxa d'alcoholèmia

Va perdre el control del cotxe i sortir de la carretera

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el dia 28 de juliol un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i resident a Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir en estat etílic.

Els fets van passar sobre dos quarts de cinc de la tarda quan un vehicle, que circulava per la carretera C-65 al punt quilomètric 15,1 dins el terme municipal de Llagostera (Gironès), va sortir de la via i es va accidentar topant contra una senyal de trànsit.

Quan els mossos van arribar a l’accident i després de comprovar que el conductor i únic ocupant del vehicle estava il·lès, van detectar que presentava una clara simptomatologia de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques.

En fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 1.40 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat, més del quíntuple de la taxa màxima permesa. Per aquest motiu, els agents el van denunciar penalment com a presumpte autor d’un delicte contra al seguretat viària, conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa.

L’home denunciat haurà de comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.