El PSC de Salt demana a Torramadé que deixi l'alcaldia de forma temporal 'per coherència'

El grup municipal està "perplex" al saber que no deixarà el consistori

El PSC de Salt no entén com Torramadé "abandona durant unes setmanes" la presidència de la Diputació de Girona -un càrrec que ha assumit per designació indirecte- i la intercomarcal d'UDC però al mateix temps "continua exercint amb total normalitat" com a alcalde de Salt -havent estat elegit directament- en considerar que "les institucions afectades" en aquest afer són aquestes dues. Al seu entendre, els dos càrrecs de president de la Diputació i alcalde "són indestriables l'un de l'altre".

Per altra banda, consideren que la "pressió mediàtica" i el pesumpte intent d'extursió a la Diputació de Girona té també la seva repercussió al municipi perquè els dos protagonistes del cas són "tots dos saltencs o relacionats amb l'Ajuntament". I afegeixen que "els presumptes tocaments i assetjaments" van tenir lloc en el marc d'un sopar on hi havia gairebé tots els regidors de l'Ajuntament de Salt i que tots, excepte un, han signat un escrit assegurant durant l'àpat no va passar res.

Així mateix, el grup municipal afirma que "caldrà analitzar amb deteniment" les informacions que vagin apareixent i es comprometen a exercir "amb responsabilitat" i "honestedat" la seva tasca d'oposició a l'Ajuntament. En el comunicat també reiteren que, en cas que es provin els fets per als quals ha estat denunciat, Torramadé hauria de dimitir.