El Girona FC vol recuperar la normalitat

L'equip vol tornar a agafar el camí de la victòria al camp del Xerez

Per enfrontar-se al Xerez, catorzè classificat amb 20 punts –deu menys que el Girona–, Rubi torna a tenir tota la plantilla a la seva disposició –amb l'única excepció del lesionat Garmendia–. El tècnic de Vilassar recupera Luso i Marcos Tébar, que ja van complir el partit de sanció. La seva absència es va notar al camp de l'Alcorcón i avui tenen tots els números de ser titulars al doble pivot. De fet, Eloi Amagat, un dels seus substituts la setmana passada, ha quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica, igual que els defenses Dani Erencia, Txiki i Juncà i el davanter Ion Vélez.

El perill del Xerez

Tenint en compte les característiques del rival, l'entrenador del Girona espera un partit "diferent" al de Santo Domingo. Rubi considera que el Xerez té "altres virtuts i altres defectes". Segons ell, és menys intens que l'Alcorcón, però pot fer mal tant en contraatac com en jugada elaborada. Destaca les bandes del seu atac i dos dels seus golejadors: Tato i José Mari. L'ex del Nàstic, però, no serà titular. Fa poc que s'ha recuperat d'una operació, encara no està al 100% i el tècnic, Esteban Vigo, ja ha confirmat que començarà a la banqueta. A més, el Boquerón ha preparat la visita del Girona sense els lesionats Redondo i Iñigo Vélez.

La fitxa prèvia
  • Xerez: Chema; Cámara, Bouzón, Prieto, Mendoza; Keita, Rueda, Rey, Joselito Vega; Maldonado i Tato.
  • Girona: Dani Mallo; Jose, Chus Herrero, Migue, David Garcia; Luso, Tébar, Juanlu Hens, Jofre Mateu; Jandro i Felipe Sanchón. 
  • Àrbitre: Martínez Munuera (comitè valencià). 
  • Horari: a les 17.00 hores. 
  • Estadi: Chapín.

Prèvia del partit cedida per: