Pastor (PSC) decideix no presentar-se més a l'alcaldia de Lloret de Mar

El portaveu seguirà al càrrec fins a final de mandat

El portaveu del PSC de Lloret de Mar (Selva), Francisco Pastor, ha anunciat que vol donar "un pas al costat” i no optarà a ser el candidat les eleccions municipals de 2023. El portaveu, que ho continuarà essent fins al final del mandat, ha explicat que malauradament ha hagut de viure un temps “convuls” i que això li ha comportat “haver de donar la millor versió i saber en cada moment on es pot ajudar més al grup”.

“El 2019 vaig encapçalar la candidatura del PSC a les eleccions municipals amb el lema de campanya Lloret per a tots i amb un missatge clar per portar a terme el canvi que Lloret necessita. Dos anys més tard, el grup municipal socialista només té un regidor, tot i que va aconseguir 2.151 vots que varen atorgar 5 regidories. Això va ser a causa que quatre dels cinc regidors que teníem inicialment varen abandonar el grup municipal del PSC per ser no adscrits. I aquests mateixos 4 regidors van pactar amb Junts i ERC per expulsar el PSC del govern”, ha explicat el portaveu.

Aquestes circumstàncies han fet que el mandat hagi estat molt convuls per al PSC de Lloret. Pastor ha volgut agrair a “la ciutadania de Lloret que va permetre que el PSC obtingués el millor resultat electoral en les municipals dels últims 16 anys i a tots els companys i companyes que varen oferir-me el regal de poder representar-los com a cap de llista. I al PSC que sempre ha ofert el seu suport a les decisions adoptades a Lloret”. Francisco Pastor ha fet conèixer també que el seu compromís amb Lloret i amb el PSC segueix essent el mateix de sempre i que té totes la voluntat del món d’ajudar a aconseguir l’alcaldia a les pròximes municipals.

El portaveu del PSC de Lloret de Mar, Francisco Pastor, s’ha mostrat optimista cara al futur i ha considerat que el PSC de Lloret de Mar té molt de camí a recórrer. “Això no obstant és també cert que hem estat lluny d’aconseguir els objectius que hauríem hagut d’aconseguir. I és per això que és necessària la renovació. En cap cas el PSC queda sense timó. Com he dit, el PSC de Lloret actual és més fort i està millor preparat que el del 2019 i està integrat per dones i homes plenament capacitats per liderar un projecte socialista que acabi amb dos dècades govern convergent”.