El PSC de Lloret dona de baixa de militància quatre dels seus regidors

Ara espera que l'alcalde no governi amb ells "tal com afirma el pacte antitransfuguisme"

El PSC de Lloret i la Federació del PSC de les comarques gironines han donat de baixa de militància quatre dels seus cinc regidors en aquest municipi de la Selva després que els quatre hagin anunciat que passarien a ser no adscrits, segons ha informat el partit en un comunicat.
Al mateix text s'informa que els fins ara quatre regidors socialistes havien posat en dubte la figura del portaveu del grup municipal. La formació subratlla que segons els Estatuts del partit, no és compatible la militància amb l'anunci d'abandonament del grup municipal socialista i per tant, "s'ha procedit a efectuar la baixa de manera immediata".
 
Segons indica el PSC, es quatre regidors no adscrits havien posat en dubte la figura del portaveu i la decisió de l'assemblea del grup municipal de Lloret de donar suport al candidat escollit per la mateixa assemblea l'octubre del 2018.

La formació també subratlla que els quatre regidors no van voler reunir-se "mai" amb el PSC ni buscar una solució acordada a un "conflicte de caràcter intern que mai hauria d'haver afectat el govern de Lloret i el benestar dels seus ciutadans".

Ara, el PSC de Lloret i el PSC de comarques gironines "demanen i esperen" que l'alcalde del municipi, Jaume Dulsat, no governi amb els regidors no adscrits "tal com afirma el pacte antitransfuguisme".