Enxampen dos homes transportant 600 plantes de marihuana en dues furgonetes a Vidreres

Els Mossos d'Esquadra feien un control de pas a la urbanització Aiguaviva Park

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Girona van detenir el dia 14 dos home de 31 anys, de nacionalitat polonesa, un amb domicili a Tordera i l’altre desconegut, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La tarda del 14 de juliol agents d’aquesta àrea es trobaven realitzant un control de pas a la localitat de Vidreres, concretament a la urbanització Aiguaviva Park, quan van aturar dues furgonetes, que circulaven una darrera l’altra, i desprenien forta olor a marihuana.

Els agents van identificar els dos conductors i únics ocupants dels dos vehicles i van escorcollar la zona de càrrega. En la primera furgoneta van localitzar 250 plantes de marihuana distribuïdes en 7 caixes de cartró i una safata de plàstic. En la segona van trobar 350 plantes més, d’entre uns 25-40 centímetres d’alçada, dipositades en 16 caixes de cartró.

Els agents de l’ARRO els van detenir com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i els van intervenir 525 euros en bitllets fraccionats que portaven a les seves carteres personals. Els detinguts, a qui no els consten antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el dia 15 de juliol. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs fins al dia del judici.