La Generalitat treu a licitació la construcció de la nova escola de Vilamalla per 4,1 MEUR

El centre serà d'una línia per a infantil i primària amb possibilitat d'ampliar-se a dues

La Generalitat ha tret a licitació la construcció de la nova escola de Vilamalla (Alt Empordà). L'obra surt a concurs per 4,1 milions d'euros (MEUR) i la previsió és que, un cop les màquines entrin sobre terreny, l'edifici sigui realitat al cap d'un any i quatre mesos.

El centre educatiu serà d'una línia per a infantil i primària –amb possibilitat d'ampliar-se a dues- i substituirà les actuals instal•lacions amb moltes mancances estructurals i aules en barracons.

La nova escola serà d'una sola línia per a infantil i primària -ampliable a dues- i s'ubicarà al sector conegut com 'La Carretera', a la sortida nord del nucli urbà i a l'inici de la carretera de Figueres. La parcel·la on s'aixecarà compta amb més de 9.000 metres quadrats, 7.166 dels quals s'han cedit a la Generalitat per a edificar i 2.334 ja estan urbanitzats com a aparcament de l'escola.

En total, el centre tindrà una superfície construïda de poc més de 2.000 metres quadrats distribuïts en planta baixa i una planta. A banda de les aules, l'escola tindrà diversos serveis com biblioteca, cuina, menjador, magatzems, gimnàs o vestidors.