Mor un jove degollat en una discoteca a Figueres

Un home va utilitzar una ampolla de vidre per tallar-li el coll atacant-lo per darrera

(Actualitzat: 12:24)

Pels volts de les tres de la matinada d'avui s'ha produït una baralla a l'exterior de la discoteca 'Noche Latina' de Figueres entre dues persones d'origen sud-americà. La víctima, natural d'Hondures, hauria mort degollada per una altre persona que li ha tallat el coll amb una ampolla trencada segons han apuntat diversos testimonis a AraGirona.cat.

Les mateixes fonts asseguren que l'agressor, també d'origen sud-americà, va atacar a la víctima per darrera amb traïdoria i li va tallar el coll. Fins i tot apunten que un altre jove va enregistrar els fets amb el seu telèfon mòbil. L'home va morir dessagnat i quan van arribar els serveis mèdics no van poder fer res per salvar-li la vida.

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un home de 36 anys d’edat i nacionalitat dominicana, com a presumpte autor de la mort del jove Hondureny.

A les dotze del migdia el propietari de l'establiment, acompanyat pel secretari general de la Federació Catalana de d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (FECASARM), Joaquim Boadas, es personaran a l'entrada de la discoteca per tal de condemnar els fets i anunciar les accions legals que emprendran contra el presumpte autor dels fets i "pels perjudicis ocasionats a la discoteca i al nostre sector", ha apuntat Boadas.

L'Àrea d'Investigació Criminal de Girona s’ha fet càrrec del cas, i s’ha decretat secret de sumari de les actuacions.