Aquest centre d'innovació, recentment inaugurat, se suma als 40 centres que ja té el Grup Puratos repartits per tot el món. El director general de Puratos a Espanya explica que l'empresa es caracteritza per "una forta aposta en R+D+I" tal com demostra que el grup destina el 2,3% dels ingressos que obté a nivell mundial a la investigació.
La massa mare segons els gustos del consumidor
La massa mare és una barreja de farina i aigua fermentada amb microorganismes naturals. El Grup Puratos compta amb més de 300 varietats d'aquests microorganismes i ha estat un dels capdaventers a nivell mundial en aquest tipus d'estudis. Des de fa anys, que el grup investiga els hàbits dels consumidors a nivell de sabor. De fet, compta amb el Center for Bread Flavour a Bèlgica, des d'on es desenvolupen i s'estudien els diferents sabors i textures amb la utilització de masses mare.
Amb la incorporació de la planta de masses mare a Sils, el grup pretén "enfortir" el consum del pa a l'estat espanyol, buscant les "qualitats de sabor i textura tradicionals", explica el grup en un comunicat. Segons dades de què disposen, a l'estat espanyol es consumeixen 140 grams de pa al dia, el que suposa la meitat del consum recomanat pels experts. Segons l'últim estudi del consumidor de pa a Espanya, fet per Puratos aquest 2012, el 86% dels consumidors consideraven que el pa d'avui no és tan bo com el d'abans.
Més inversió a l'estat espanyol
Puratos s'encarrega de distribuir productes i serveis destinats als professionals del pa, pastisseria i xocolateria, a més de 100 països d'arreu del món. La seva oficina central es troba ubicada a Groot-Bijgaarden, al costat de Brussel·les (Bèlgica). A l'estat espanyol, té quinze delegacions i 25 distrubuidors exclusius i s'ha fixat un pla d'inversions de 25 MEUR fins al 2018 que han de servir per "optimitzar, ampliar i diversificar" les instal·lacions d'aquí.
La massa mare segons els gustos del consumidor
La massa mare és una barreja de farina i aigua fermentada amb microorganismes naturals. El Grup Puratos compta amb més de 300 varietats d'aquests microorganismes i ha estat un dels capdaventers a nivell mundial en aquest tipus d'estudis. Des de fa anys, que el grup investiga els hàbits dels consumidors a nivell de sabor. De fet, compta amb el Center for Bread Flavour a Bèlgica, des d'on es desenvolupen i s'estudien els diferents sabors i textures amb la utilització de masses mare.
Amb la incorporació de la planta de masses mare a Sils, el grup pretén "enfortir" el consum del pa a l'estat espanyol, buscant les "qualitats de sabor i textura tradicionals", explica el grup en un comunicat. Segons dades de què disposen, a l'estat espanyol es consumeixen 140 grams de pa al dia, el que suposa la meitat del consum recomanat pels experts. Segons l'últim estudi del consumidor de pa a Espanya, fet per Puratos aquest 2012, el 86% dels consumidors consideraven que el pa d'avui no és tan bo com el d'abans.
Més inversió a l'estat espanyol
Puratos s'encarrega de distribuir productes i serveis destinats als professionals del pa, pastisseria i xocolateria, a més de 100 països d'arreu del món. La seva oficina central es troba ubicada a Groot-Bijgaarden, al costat de Brussel·les (Bèlgica). A l'estat espanyol, té quinze delegacions i 25 distrubuidors exclusius i s'ha fixat un pla d'inversions de 25 MEUR fins al 2018 que han de servir per "optimitzar, ampliar i diversificar" les instal·lacions d'aquí.