Quatre detinguts per entrar a robar en una casa d'Avinyonet de Puigventós

Van ser atrapats abans de poder emportar-se res

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada d’ahir, a Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà), quatre homes, d’entre 31 i 36 anys, de nacionalitat romanesa, tots amb domicilis desconeguts, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Eren les dues de la matinada quan agents uniformats d’aquesta comissaria van rebre l’avís d’adreçar-se al carrer Progrés de la població d’Avinyonet de Puigventós ja que un veí havia vist com dues persones saltaven la tanca d’una casa, de dos metres d’alçada, i accedien al pati. També van alertar que hi havia un cotxe estacionat a les immediacions que li semblava molt sospitós.

Quan les patrulles van arribar al lloc van veure dos homes que saltaven de l’interior d’una casa cap al carrer. En veure la presència policial van llençar uns objectes al jardí i van intentar fugir, però els mossos els van interceptar i detenir.

Tot seguit, van detectar dos vehicles estacionats a les proximitats amb un conductor a cadascun dels cotxes que intentaven amagar-se. Els agents també els van detenir per la seva implicació en el robatori. Durant les comprovacions al domicili d’on sortien aquests dos homes van trobar que havien llençat uns guants i una pala metàl·lica. En l’escorcoll també els hi van localitzar una llanterna.

Els lladres van forçar la porta corredissa que dona accés al domicili, on els propietaris hi estaven dormint, però no van arribar a sostreure res.

A un dels detinguts, també li constava una ordre de recerca i citació provinent del jutjat del penal de Màlaga per un delicte de furt. Els detinguts, un d’ells amb antecedents, passaran properament a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de Figueres.