El sindicat dels Mossos estima que un 40% dels vehicles policials no tenien cadenes

També apunta descoordinació amb les dotacions desplaçades des de Tarragona

Així, Castejón ha explicat que es van reunir amb Delort i van queixar-se que no es cridés a treballar més gent, tot i la situació d'emergència que es va viure. També, lamenta que van venir mossos de Tarragona a Girona, a qui 'ningú els sabia dir on havien d'anar. No hi havia una planificació ni una ordre dels serveis que s'havien de fer'.

Les botes i els pantalons de l'estiu

Així mateix, ha recordat que moltes comissaries es van quedar sense llum, ja que a algunes hi ha generadors però no van funcionar. D'aquesta manera, van haver d'il·luminar les comissaries amb els llums dels vehicles enfocant cap a dins. D'altra banda, també van faltar pales per treure neu a algunes comissaries. Una altra denúncia és que van passar 'molta fred'. Estaven 'en contacte directe amb la neu, i amb les botes i pantalons que es porten a l'estiu'.

Castejón ha recordat que han demanat a Delort que retirin les mesures cautelars per a l'inspector de Figueres. 'Ell va sortir per un tema personal i es pensava que podria tornar, però no va poder', ha explicat, afegint que 'Delort va dir textualment que no, que ell ho considerava molt greu, i que era decisió seva no aixecar les mesures cautelars'.