Un camió carregat de carn s'accidenta a la C-66 a Serinyà i talla la carretera en sentit Girona

El conductor ha resultat il·lès

Un camió frigorífic carregat de carn ha patit un accident a la C-66 aquesta tarda mentre circulava en sentit Girona a l'alçada de Serinyà (Pla de l'Estany) en el punt quilomètric 54 segons ha informat el Servei Català de Trànist (SCT).

Els fets han tingut lloc a les 18:16h quan el conductor, que circulava amb excés de velocitat segons han assegurat els Mossos d'Esquadra, ha perdut el control i el remolc li ha fet tisora, ocupant tota la via tallant el trànsit en sentit sud.

Pels voltants de tres quarts de set de la tarda els Mossos intentaven traslladar el camió un quilòmetre en direcció sud per tornar a obrir la carretera, ja que no és possible donar pas alternatiu al haver-hi tanques de formigó separant els dos sentits de la marxa. Mentrestant la policia desvia tots els vehicles a l'alçada de Besalú (Garrotxa) obligant-los a donar la volta.

Amb tot, com a resultat de l'accident les parets del remolc frigorífic s'han desencaixat. La carn que transportava ha quedat malmesa al trencar-se la cadena de fred. El conductor ha resultat il·lès.