Celrà denuncia dos casos d'assetjament a menors mentre anaven a l'escola

L'Ajuntament ha posat els fets en coneixement dels Mossos

L'Ajuntament de Celrà (Gironès) ha denunciat dos casos d'assetjament a menors mentre anaven a l'escola. El consistori ho ha fet públic en comunicat al Facebook i ja ha posat els fets en coneixement dels Mossos d'Esquadra, que ho estarien investigant.

Els fets s'han produït recentment al carrer Isidre Rossell (antic Germans Sàbat) i l'alcalde del municipi, David Planas, assegura que hi haurà "tolerància zero" amb aquest tipus d'agressions. "Ens posem a disposició de les famílies de les menors afectades i prendrem totes les accions al nostre abast per identificar el culpable i les mesures legals per posar fi a aquesta situació", asseguren al comunicat.

D'altra banda, diuen que continuaran impulsant polítiques que "permetin consolidar Celrà com un lloc segur per a tothom i, en aquest cas, sobretot, per a infants i dones".

"A Celrà, l'assetjament i qualsevol forma de violència masclista no es tolera i es combat", remarquen a l'escrit que han publicat a través de les xarxes socials. A més, faciliten els telèfons d'emergències i animen a denunciar si s'és testimoni d'alguna situació d'aquest tipus.