Castel (C's) reivindica que cal donar més suport als autònoms i emprenedors gironins

El candidat lamenta que empresaris gironins obrin negoci a l'altra banda de la frontera "perquè tenen més facilitats"

El candidat per Ciutadans (C's) s'ha compromès a impulsar reformes en l'administració per reduir la burocràcia per als empresaris i posar-los més facilitats. Segons Castel, cal evitar que alguns joves empresaris construeixin les seves empreses a l'altra banda de la frontera "perquè tenen facilitats administratives i millors subvencions". L'objectiu del candidat de Ciutadans és que qualsevol persona que vulgui impulsar un negoci tingui fets els tràmits en 24 hores.

"No podem tolerar que hi hagi petites empreses amb molts anys d'activitat i que a causa de canvis de normatives inútils o prescindibles que no poden assumir, han abaixat la persiana", ha declarat Castel. El candidat també s'ha compromès a donar "més protecció" als autònoms. "Vetllarem per la protecció de l'autònom un cop aturada la seva activitat laboral ja que se li exigeixen una sèrie de requisits i taxes a pagar mentre està actiu i després no se li veu recompensat", ha lamentat.

Per C's, reduir l'atur és un dels objectius principals. Per això, Castel assegura que es comprometen a eliminar "les barreres que obstaculitzen el desenvolupament de potencial econòmic i de la generació de riquesa i prosperitat de la societat catalana". Castel ha assegurat que calen estímuls fiscals per afavorir la investigació, el desenvolupament i la innovació per donar valor afegit a la productivitat.