L'ERAM de Girona impartirà el primer grau de Comunicació totalment en anglès de Catalunya

Estarà disponible a partir del curs que ve amb només 20 places

L'escola universitària ERAM, centre adscrit a la Universitat de Girona (UdG), amplia la seva oferta formativa i impartirà l'únic grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia de Catalunya 100% en anglès. El nou grau començarà el curs 2021-2022 i només tindrà 20 places disponibles. El curs té com a objectiu formar professionals de perfil polivalent que reclamen determinats segments estratègics de la indústria audiovisual en el marc de les noves exigències. En concret, el dissenyador multimèdia, el realitzador audiovisual i el director de projectes audiovisuals i multimèdia.

L'assoliment de les matèries en anglès facilitarà la inserció laboral dels estudiants a escala internacional i, a la vegada, serà un reclam per a tot l'alumnat internacional que vol seguir els seus estudis a Catalunya.

El nou Grau estarà dividit en quatre cursos. Els dos primers anys es realitzaran matèries generals i els dos següents matèries segons l'itinerari triat d'entre els 5 que s'ofereixen: cinema, fotografia, disseny gràfic, disseny interactiu i animació, 3D i VFX.

L'alumnat podrà optar a realitzar un 'top-up', una doble titulació a diferents universitats d'Anglaterra. Amb la doble titulació els estudiants podran plantejar-se un futur laboral fora de la Unió Europea amb una titulació vàlida al món anglosaxó.

El director de l'ERAM, Miquel Bisbe, ha afirmat durant la presentació del grau que per la tipologia dels estudis artístics, "l'intercanvi cultural internacional ajudarà els estudiants a créixer professionalment".

Per la seva banda, el vicerector de la UdG, José Antonio Donaire, ha destacat que el projecte s'emmarca en "l'estratègia d'internacionalització" de la universitat, que treballa en la possibilitat d'obrir nous graus propis en llengua anglesa.