Un home troba un lladre dins de casa i l'atrapa tancant-lo amb clau a Figueres

Els Mossos van arribar després i el van localitzar amagat dins un armari

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 8 de juny un home de 31 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior de domicili.

El matí del dia 8, i gràcies a la col·laboració de la mateixa víctima, diverses patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana d’aquesta comissaria es van adreçar fins a una casa del carrer Pastora de la població de Figueres (Alt Empordà) ja que els inquilins de la casa haurien sorprès un home robant a l’interior de l’immoble.

La mateixa víctima, amb molta habilitat, quan va sorprendre el lladre robant va tancar la porta amb clau i va trucar a emergències. Quan els mossos van arribar al domicili, van localitzar l’home en el vestidor, amagat a l’interior d’un armari.

Els agents el van identificar i en l’escorcoll li van trobar diners en efectiu i joies. A més, el lladre portava un ordinador amb complements que no era de la víctima i tampoc podia esclarir la seva procedència.

Tot seguit, els agents van constatar que el lladre havia escalat un mur de tres metres per accedir a la propietat.

El detingut, a qui li consten diversos antecedents policials, ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia Figueres, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.