Condueix beguda en sentit contrari, xoca contra dos policies i després es dóna a la fuga

La dona, de 36 anys i veïna de Llagostera, va agafar el volant superant més de tres vegades la taxa d'alcohol permesa

Els fets van tenir lloc divendres passat a la nit. Dos policies municipals de Girona, que són germans i havien acabat de treballar, tornaven cap a casa amb el seu cotxe particular. Quan circulaven per la carretera C-65 i es trobaven a prop de Llagostera, de cop i volta, van veure un cotxe que se'ls acostava fent esses i que va envair el carril contrari, per on ells circulaven.

Tot i que l'agent que conduïa va intentar esquivar l'altre cotxe i evitar una col·lisió frontal, no va poder impedir que els dos vehicles freguessin lateralment. Després de l'accident, però, l'altre cotxe, en comptes d'aturar-se, va continuar la marxa.

Per això, els dos policies van girar cua i van començar a seguir-lo. Per intentar que s'aturés, anaven fent sonar el clàxon, posaven l'intermitent i l'il·luminaven fent-li llargues. L'altre cotxe, però, no els feia cas i fins i tot, va tornar a envair algun cop el carril contrari.

Finalment, els dos policies van poder avançar el vehicle i li van interceptar el pas a la rotonda d'entrada a Cassà de la Selva. Al seu interior, hi anava una dona de 36 anys, Zlata K., veïna de Llagostera. Els dos germans es van identificar com a policies i, de seguida, van veure com la conductora anava molt borratxa.

De fet, la dona estava totalment passiva i no feia cap mena de cas als policies. Fins i tot, els agents la van haver d'estirar per fer-la sortir del cotxe, estirar-li les claus i apagar el motor. Els dos municipals van avisar els Mossos d'Esquadra i una patrulla de Trànsit va anar fins al lloc. Quan li van fer la prova d'alcoholèmia, la dona tenia una taxa d'alcohol en sang més de tres cops superior a la permesa. Per això, la van imputar per un delicte contra la seguretat del trànsit.