Els afectats per la manca de llum ja són menys d'un miler

L'alcalde de Cassà de la Selva està indignat i diu que porten una setmana esperant que es resolgui el problema

En declaracions a l'Agència Catalana de Notícies, Casanova ha explicat que queden punts finals de xarxa per recuperar i que esperen l'esforça de la companyia perquè es resolgui quan abans millor. Els afectats porten més d'una setmana sense corrent elèctric, 'i la desesperació és important', perquè molta gent 'ja ha recuperat la normalitat' i els veïns afectats 'van sentint que tothom ho té resolt', per la qual cosa caldria 'accelerar les tasques'. En total, un centenar de persones.

Com a la resta de municipis afectats, a Cassà de la Selva les zones afectades són nuclis disseminats de masies i petites explotacions ramaderes dispersos en nou veïnats diferents. És una situació similar a la que es pateix a Vidreres, on encara queden sis masies sense corrent, una d'elles la casa de colònies Can Mundet.

22 municipis de les comarques gironines pateixen encara diferents graus d'afectació pel temporal de neu del dilluns 8 de març. Fecsa-Endesa no dóna data de solució completa del problema, si bé insisteix en què els clients afectats són desenes, situats en zones d'accés difícil que compliquen la distribució d'electricitat.