Strubell fa un #novullpagar i es compromet a portar l'anul·lació de les multes al Parlament

Solidaritat Catalana per la Independència promet situar la supressió de peatges en l'agenda política

Toni Strubell ha assegurat que en cap moment de la legislatura ha fet ús del Teletac, tot i que cada diputat disposa d'un. "La gent té molt clar que s'està cometent una greu injustícia i s'hi revela amb tota justícia", ha afirmat Strubell que ha acusat directament CiU d'emparar "l'empresa privada Abertis, que s'està forrant a costa de tots els catalans".

"A Catalunya paguem el 40% dels peatges que es paguen a tot l'Estat", ha assegurat el cap de llista que afegeix que "és una sangonera a les costelles dels transportistes, les indústries, el turisme i l'economia familiar". Segons Strubell, hi ha catalans obligats a gastar un 10% del seu sou només en peatge.

Strubell també ha denunciat que al consell d'administració d'Abertis "hi hagi importants ex-càrrecs de CiU, amb importants retribucions que paguen els usuaris cada vegada que es desplacen per autopista". Strubell ha apuntat que a l'agenda d'actuacions que SI promet per a la pròxima legislatura al Parlament de Catalunya hi ha la voluntat de suprimir els peatges amortitzats i anul·lar les multes que als conductors que han decidit fer un #novullpagar.