La Mirona de Salt farà un concert de Manel amb 1.000 assistents a peu dret i sense distàncies

Es tracta d'un acte més que s'inclou en l'assaig clínic Obrir Girona

L'assaig clínic Obrir Girona segueix endavant amb noves activitats. Si fa dues setmanes es provava l'obertura de restaurants per oferir sopars a la ciutat, la setmana passada es va organitzar un concert amb més de 200 assistents sense mantenir les distàncies. Ara, els organitzadors de l'assaig han previst fer un concert de Manel a la Mirona de Salt amb 1.000 assistents que estaran drets sense mantenir les distàncies de seguretat. El concert es farà el 21 de maig a les nou del vespre.

Tot i així, caldrà que cada persona que accedeixi a la sala de concerts ho faci amb un certificat que acrediti que té poc risc de contagi de la covid-19. Per fer-ho, caldrà que es facin un test d'antígens 36 hores abans del concert en alguna de la trentena de farmàcies acreditades per fer-los per un cost de 8,5 euros. Si la persona en qüestió ha estat vacunada també podrà presentar el certificat de vacunació que validarà el seu passi. En el cas en què s'hagi superat el virus, caldrà presentar els resultats d'una PCR positiva de més de quinze dies. En aquests dos últims casos, la farmàcia cobrarà 2,5 euros per validar els certificats.

Les entrades es posaran a la venda el dimecres 12 de maig a les dotze del migdia a través de la pàgina web de la sala de concerts saltenca. Les entrades estaran emmagatzemades a l'aplicació Tiketblok i tot el públic l'haurà d'instal·lar al seu telèfon mòbil per accedir a l'esdeveniment. Amb aquesta aplicació s'identifica als assistents a través del seu dispositiu.

D'aquesta manera, quan algú compri més d'una entrada caldrà que aquest transfereixi cada entrada a un assistent i que a l'hora d'accedir a la Mirona tothom tingui la seva pròpia entrada. Això garanteix que els organitzadors poden posar-se en contacte amb cada persona durant i després del concert.

De les 1.000 entrades disponibles els organitzadors d'Obrir Girona en reservarà 100 per al personal sanitari. Aquestes se sortejaran entre aquells treballadors que s'hi inscriguin. La idea és agrair al col·lectiu la feina feta durant tota la pandèmia.