Detingut un home per robar en comerços de Palafrugell trencant els aparadors durant el toc de queda

Entre els locals afectats hi ha una botiga de Càritas

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) va detenir un home acusat de ser l'autor de diversos robatoris que portaven succeint-se de forma constant al centre del municipi en la darrera setmana.

Després de tenir constància de diferents robatoris a establiments de la zona comercial al centre de la vila, la Policia Local va establir un dispositiu, amb agents de paisà, per acabar amb aquesta situació. Entre els diferents establiments que havien estat afectats pels robatoris també s’hi trobava L’Imperdible, la botiga de roba de segona mà que té Càritas a la localitat. Tots els robatoris tenien lloc a la nit, on s’accedia als locals trencant els vidres de l’aparador, a més, degut al toc de queda, en aquells instants pels carrers més cèntrics de Palafrugell no hi havia presència de gent.

Finalment, la passada matinada del dia 3 de maig, quan el presumpte autor va accedir a un establiment del carrer de Cavallers, la patrulla ràpidament va intervenir. Malgrat que en un primer moment no el van poder localitzar, més tard gràcies a una trucada del propietari de la botiga i visionant les càmeres del propi establiment afectat, es va localitzar a l’autor dels fets i després d’una persecució a peu pels carrers es va procedir a la seva detenció.