Banyoles acaba els treballs per millorar l’accessibilitat a la Caseta de Fusta

Les obres han costat 15.000 euros

L’Ajuntament de Banyoles ha finalitzat els treballs per millorar l’accessibilitat a la zona de bany de la Caseta de Fusta. Les obres, que han suposat una inversió d’uns 15.000 euros, han suposat la instal·lació d’una nova escala i d’una nova rampa per a una cadira amfíbia amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’aigua a persones amb dificultats de mobilitat.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Banyoles i Batlle d’Aigües, Albert Tubert, ha destacat que “es tracta d’una actuació necessària i reivindicada per a fer més accessible la zona de bany de la Caseta de Fusta”. Tubert ha recordat que la intervenció “ja estava prevista per l’any passat, però la irrupció de la pandèmia de la covid-19 va impedir que es poguessin portar a terme els treballs, que finalment s’han executat ara”.

La nova escala i la nova rampa estaran a punt per a la nova temporada de bany a la Caseta de Fusta que està previst que s’iniciï el dissabte 12 de juny. Fins al 22 de juny, l’horari de bany serà de les 2 del migdia a les 7 de la tarda, de dilluns a divendres, i els caps de setmana de les 11 del matí a les 7 de la tarda. Del 23 al 30 de juny, l’horari serà de les 11 del matí a les 7 de la tarda.

Durant els mesos de juliol i agost, l’horari serà de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 9 del vespre i al setembre, entre l’1 i el 21, l’horari tornarà a ser de les 2 del migdia a les 7 de la tarda, de dilluns a divendres, i de les 11 del matí a les 7 de la tarda, els caps de setmana.