Presó sense fiança per al primer detingut per la mort de l'home trobat al maleter del cotxe a Roses

El jutge entén que es constaten indicis d'un presumpte delicte d'assassinat

El primer dels dos detinguts per la mort de l'home trobat al maleter del seu cotxe a Roses (Alt Empordà) ha ingressat a la presó de manera provisional i sense fiança per ordre del jutge que instrueix el cas per un possible delicte d'assassinat.

L'escrit estableix que queda acreditat que l'acusat va participar en la mort de la víctima en un pis ocupat amb una arma blanca i fent-li cops al cap que li van fracturar el crani. Després, l'ara empresonat va participar també en l'encobriment del delicte, embolicant el cos amb mantes, llençols, tovalloles, una cortina de bany i diverses bosses de plàstic. Li van deixar clavat el ganivet, li van lligar les cames amb cinta d'embalar i el van amagar al maleter del seu cotxe, que van conduir fins al lloc on va ser trobat.

El titular del jutjat de primera instància i instrucció número 6 de Figueres considera ajustada la mesura de privació de llibertat per l'existència "d'indicis racionals" de la comissió del delicte i per risc de fuga.

Cal recordar que els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres a Martorell (Baix Llobregat) un segon sospitós pel crim. Segons fonts properes a la investigació, el segon arrestat també convivia amb la víctima a la casa de la zona del Mas Boscà de Roses. En el moment de la detenció, estava amagat a casa d'un familiar, s'ha resistit i ha intentat fugir de la policia. El cas està sota secret de sumari.