Detinguts dos joves que van entrar a robar dins un pis de Figueres

Es van endur joies de l'interior del domicili

Els Mossos d'Esquadra juntament amb Guàrdia Urbana de Figueres van detenir el dia 14 d’abril, dos homes, de 20 i 21 anys, de nacionalitat marroquina, tots dos veïns de Figueres, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili.

Els fets van succeir el passat dimecres, al voltant de les 15:00 hores, quan dos homes van intentar accedir a diversos domicilis del carrer Pujades de Figueres. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van comprovar que havien forçat les reixes d’uns baixos i les finestres es trobaven obertes.

Els agents de la Guàrdia Urbana van iniciar una recerca per l’interior de l’immoble i van localitzar dos homes que coincidien amb la descripció facilitada pels testimonis. Aquests, en veure’s descoberts, van intentar fugir per una finestra.

Tot i això, els mossos els van interceptar i en escorcollar-los van trobar joies que presumptament havien estat sostretes de l’interior del pis. Davant les evidències, els agents els van detenir com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior de domicili.

Els dos detinguts, que tenen nombrosos antecedents, van passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.