Detingut per robar diners i una ampolla de vi d'una botiga agroalimentària a Girona

L'home va aixecar la persiana amb l'ajuda d'un tornavís i una clau anglesa

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 10 d’abril un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior d’establiment a la ciutat.

La matinada del mateix dia una patrulla de seguretat ciutadana feia tasques preventives per la ronda de Pedret, quan va veure un home que caminava pel carrer Palafrugell i portava a les mans el calaix de monedes d’una caixa enregistradora i una ampolla de vi.

Els agents el van aturar i identificar. En l’escorcoll li van localitzar un tornavís i una clau anglesa amagades dins la jaqueta.

Fetes les comprovacions, a cinquanta metres del lloc, els mossos van localitzar un comerç agroalimentari que tenia la persiana aixecada i estava forçada cap a l’exterior per la zona del pany. L’interior de la botiga estava regirat i a una de les caixes enregistradores li faltava el calaix de distribució de monedes. L’home va quedar detingut com a presumpte autor d’aquest robatori amb força.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 11 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.