Torna el confinament comarcal a partir d'aquest divendres

La pressió als hospitals fa necessari restringir de nou la mobilitat

El Govern preveu tornar al confinament comarcal a partir d'aquest divendres a primera hora, tot i que la resolució actual havia d'estar vigent fins divendres a la nit, segons ha pogut saber aquest diari. El número d'ingressats als hospitals i a les UCI per covid-19 va en augment en els darrers dies i les previsions apunten a un empitjorament dels indicadors de la i a un increment de casos, amb els efectes que pugui tenir la Setmana Santa.

De fet, aquest dimecres ja s'ha notificat un increment de positius, després de dies de xifres més baixes per l'efecte dels festius, quan habitualment hi ha menys diagnòstics.

El Procicat es reunirà d'urgència cap a les 14.00 hores i està previst que hi hagi una roda de premsa a les sis de la tarda amb la consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, juntament amb el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, el comissari dels Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, i del subdirector general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado.