Detingut un home per traficar marihuana i cocaïna en un carrer de Torroella de Montgrí

L'arrestat té antecedents i ja es troba en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 11 de març, a Torroella de Montgrí, un home de 42 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

A principis del mes de març aquesta comissaria va iniciar un nou dispositiu que té com a objectiu intensificar les accions per eradicar el tràfic de drogues a petita escala entre venedors i compradors individuals, on les compra vendes tenen lloc habitualment al carrer, en barris, pisos o establiments comercials.

Aquest dispositiu, que tindrà continuïtat i que compta amb efectius del Grup de Delinqüència Urbana i de la Unitat de Seguretat Ciutadana, va donar els seus primers fruits el passat 11 de març amb la detenció d’un home que es dedicava a la venda de substàncies estupefaents, bàsicament dosis de cocaïna i de marihuana.

Concretament, aquests efectius tenien informació que al carrer Països Catalans de la població de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) s’hi produïa tràfic de drogues. El mossos van saber que el venedor es movia per l’entorn d’un bar i d’una plaça propera i que els compradors s’hi acostaven en vehicles particulars a adquirir les substàncies.

El dispositiu que va comptar tant amb agents uniformats com no uniformats va permetre  intervenir, en dues actuacions policials, gairebé 4 grams de cocaïna i 8 grams de marihuana en quatre intercanvis observats entre aquest venedor i compradors.

Els agents van detenir el traficant i li van intervenir 70 euros en bitllets fraccionats mentre que als compradors se’ls va localitzar les dosis de la droga ocultades dins els vehicles o dins la seva roba.  El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, va passar el dia 12 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.