L’Espai Gironès regala 2.001 premis directes als clients que comprin al centre

La campanya comença avui i fins el 26 de març o esgotar existències

L’Espai Gironès posa en marxa una nova campanya que porta per nom Odissea a l’Espai per repartir als clients que facin compres d’un mínim de 40 euros fins a 2.001 premis directes. Des del 8 de març i fins el dia 26 (o fins a esgotar existències) hi haurà habilitat un punt d’atenció a la Plaça del Foc, on des de les 10 del matí fins a les 13h, i a la tarda de 16h fins a les 20h, els participants podran pujar a una nau espacial i per mitjà d’una pantalla interactiva “atrapar” regals molt diversos, entre els quals hi ha patinets elèctrics, tauletes, auriculars, altaveus, smartbands, targetes regals i altres. Una mateixa persona pot participar un màxim de dues vegades cada dia i el premi s’entregarà directament al guanyador.

L’Espai Gironès porta a terme periòdicament campanyes per retornar als clients la confiança depositada en el centre comercial. Aquesta campanya s’emmarca, un cop més, dins el context actual per incentivar i ajudar en les compres amb una acció de regals directes.

El centre comercial va reobrir les portes l’1 de març, de dilluns a divendres, i s’ha acabat per ara una situació de discriminació en relació a la resta de comerços. Queda pendent però que el Govern deixi reobrir els establiments de restauració (n’hi ha 11 al centre comercial). Amb l’excepció del take away que fan només alguns establiments han de mantenir les portes tancades.