Els germans Roca obriran un nou restaurant al centre de Girona

Oferiran plats tradicionals amb un toc de cuina acadèmica

Els germans Roca obriran un nou restaurant al centre històric de Girona aquesta primavera. Josep Roca ha anunciat aquest dijous a través del seu perfil d’Instagram que el nou establiment es dirà Normal i ha detallat que se situarà a la plaça de l’Oli, on abans hi havia el restaurant Llevataps.

"Un restaurant normal a una cantonada normal d'una ciutat normal", han explicat a través d’aquesta xarxa social tot publicant una fotografia dels tres germans. En aquest nou establiment els propietaris del Celler de Can Roca oferiran plats tradicionals amb un toc de cuina acadèmica. La notícia ha estat rebuda amb alegria i molts xefs i crítics culinaris han celebrat l’obertura que serà “properament, en uns mesos”.

Els germans Roca feia temps que treballaven en obrir un nou local a la plaça Mercaders -darrere de la Rambla-, però la pandèmia va aturar els plans. Es tracta del local que havia acollit la taverna Mon Oncle. En aquest local, Josep Roca volia fer un establiment de tapes i vins. Finalment, els germans Roca han acabat traspassant el local i se centraran en el nou restaurant Normal, a la plaça de l'Oli.

La previsió dels germans Roca és obrir el local els propers mesos, perquè la intenció no és fer-hi gaires reformes.