Una baralla al barri del Culubret de Figueres acaba amb un ferit i trets contra un cotxe

La disputa s'hauria originat per un afer de drogues

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres (Alt Empordà) investiguen una baralla al barri del Culubret que va acabar amb un home ferit i dispars contra un cotxe. Els fets van tenir lloc poc després de dos quarts de dotze d'ahir, quan els cossos policials van rebre l'avís que hi havia una baralla al carrer Avinyonet. Durant la disputa, els implicats haurien exhibit armes de foc i ganivets.

Quan els agents van arribar a la zona, la baralla ja s'havia acabat. Però van trobar-se un dels implicats ferit. L'home, que viu al barri i té uns 40 anys, havia rebut un tall superficial al coll i un altre a l'esquena. Possiblement, fets amb un ganivet o una arma tipus catana.

La víctima va haver de ser atesa al CAP, tot i que les ferides no revestien gravetat. Posteriorment, però, va declinar presentar denúncia pels fets.

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana, de totes maneres, han obert una investigació per aclarir què va motivar l'enfrontament i qui hi va participar. La Guàrdia Urbana, a través del visionat d'unes càmeres de la zona, va poder veure com un dels implicats va disparar un tret contra un cotxe que marxava i, després, ell mateix recollia les beines.

La policia creu que el detonant de la disputa va ser un afer de drogues.