Unes 200 persones es tornen a manifestar a Girona contra l'empresonament de Hasél

Els antiavalots dels Mossos d'Esquadra han protegit la subdelegació de l'Estat i els jutjats

Unes 200 persones s'han tornat a manifestar a Girona aquest dilluns a les set de la tarda contra l'empresonament de Pablo Hasél, a favor de la llibertat d'expressió. reclamant l'amnistia i exigint la dissolució de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra. La marxa ha començat a les set de la tarda a la plaça U d'octubre i ha continuat per l'avinguda Jaume I, la rotonda de l'edifici dels jutjats i el Barri Vell.

Ha acabat davant la delegació de la Generalitat, on un grup de manifestant ha enganxat cartells reclamant l'absolució de Marcel Vivet i pancartes on s'hi podia llegir 'Escac i mat'. "Seguirem al carrer", han llegit al final del manifest. Durant la manifestació, han cridat proclames com "Llibertat detingudes", "Girona serà la tomba del feixisme", "No passaran", "No hi ha violència si no hi ha policia" o "Els Mosso també són forces d'ocupació".

La marxa ha acabat sense incidents i hi ha hagut poca presència policial al llarg del recorregut. De fet, només hi ha hagut furgonetes dels antiavalots protegint edificis com la subdelegació de l'Estat i els jutjats de l'avinguda Ramon Folch.